“Продължаваме Промяната заслужава да е първа политическа сила на следващите предсрочни

...
“Продължаваме Промяната заслужава да е първа политическа сила на следващите предсрочни
Коментари Харесай

Александър Ракшиев : Заслужаваме да сме първа политическа сила в 48-я парламент


“Продължаваме Промяната ” заслужава да е първа политическа мощ на идващите предварителни парламентарни избори. Това съобщи депутатът от Политическа партия Александър Ракшиев в кулоарите на Народното събрание, предава Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 657
“На изборите през октомври ще се явим с концепцията да спечлеим 1-во място. Дали това ще стане действителност - ще забележим. Но ние ще поставим всички старания по време на акцията да убедим жителите, че Политическа партия заслужава да е първа политическа мощ и в 48-я парламент ”, съобщи Ракшиев.

Той регистрира като неточност от страна на “Продължаваме Промяната ” връзката сред съдружните сътрудници.

" Очевдино ние сбъркахме в метода, по който структурирахме връзките с съдружните ни сътрудници. Тази коалиция се разпадна най-много тъй като ние загубихме заварката и спряхме да се сработваме ”, изясни депутатът и даде обещание: “Ще си извлечем поуките от този опит ”.

Той отхвърли препоръчаният за министър-председател Асен Василев да е повода за неизпълнението на третия мандат.

“Не мисля, че фигурата на Асен Василев бе казусът тук ”, безапелационен бе Ракшиев. “Ако има партиен нарцисизъм в Политическа партия, той сигурно не е за постове. Пример за това е Кирил Петков, който направи стъпка обратно и се отхвърли от премиерския пост ”, сподели той и добави: “Партийният нарцисизъм при нас е обвързван с нашите обещания към нашите гласоподаватели. Ние нямаме интерес да бъде формирана една неустойчива коалиция в границите на това Народно събрание ”. 

Дали Политическа партия и Демократична България ще се явят дружно като коалиция на идващите избори, Ракшиев сподели, че тематиката към момента не е обсъждана на Националния съвет на “Продължаваме Промяната ”.

Това ще се случи идната седмица. “ДБ и Българска социалистическа партия са страхотни сътрудници, с които ние се сработихме добре. Вярвам, че трите обединения ще имаме болшинство в идващия парламент ”, сподели в допълнение депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР